Információk

A történet valós helyszíneken és időben játszódik, jórészt Zalaegerszegen, de néhány jelenet erejéig akár az ország másik felébe is kerülhetsz általa. A szereplők sportcsapata, a ZTE NKK valóban egy valós egyesület, és tényleg a leíráshoz hűen ott tartják az edzéseket, ahol leírom, ott helyezkedik el a csarnok, ahova írom...
Maga a történet igaz sztorin alapszik, és ezt nem győzöm hangsúlyozni. A főszereplő lány majdnem teljesen én vagyok, persze van néhány átalakítás, én is kosarazok, de nem az NB1-ben, ahogyan ő, vagy, az én keresztanyám is az igazságszolgáltatásban dolgozik, csak a valóságban a büntetés-végrehajtásban.
A nevek néhol el vannak változtatva, hogy ne legyen feltűnő, viszont ahol nem - a ZTE NKK csapatkapitánya valóban Horváth Zsófia, de nem tudok róla, hogy olyan lenne, amilyennek leírtam.
A Design és a Trailer Barry C. munkája, amit nagyon szépen köszönök neki. A bétázóm Kertész Kinga, aki nagyon sokat segít abban, hogy normális írásokat adjak ki a kezem közül. A részek hetente érkeznek, de persze, lesz hogy kések, hiszen nekem is van életem.
Az oldal kódjai közül a menükód Barry C. munkája, a többi az enyém, illetve a Dont Be Lazy, Be Creative oldalé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése