Történet


Bán Dani és Horváth "Zelmira" Alíz öt éves koruk óta ismerik egymást, amikor az egyik profi kosárlabdacsapat játékosválogatásán a már két éve csapattag Dani kiszúrta magának a mindössze százhúsz centi magas kislányt, akinek a magasságából arra következtethettek: sohasem lesz profi játékos. Akkor még nem hullott le a vasfüggöny: a kisfiú és a kislány örök barátságot kötöttek, a lány oda ment iskolába, ahova a fiú, együtt jártak edzésekre, megismerték egymás családját.
Azonban eljött a tinédzserkor, ahol az ölelés A Lánytól már nem csak üdvözlést jelent, hanem valami többet, valami mást... Ahol a kézfogós játéknak tétje van, ahol erősödik a vágy, ahol rájött, hogy a lány nem egyedül az övé. Más is pályázik rá, és a lánynak is tetszik valaki. Aki nem vele azonos.
Eközben a ZTE utánpótlás kosárlabda csapatának berkeiben szerelmek születnek és halnak ki, barátságok köttetnek és bontódnak fel, újabb és újabb pletykák járják, a vonzás pedig még erősebb... Ha hírbe hoznak kettőtöket, még nehezebb elfelejteni Őt... Mi van, ha az egész suli rólatok beszél? Járnak-e vagy sem? De te nem mondhatod azt, hogy igen, igaz. Pedig már majdnem kicsúszott a szádon. Akarod, de nem kaphatod meg. 
Pattoghat a labda, indulhat a harc!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése